This is how I roll ;)

2012-05-27
12:31:49

Dag5: Hemresa

Heej!




Nu bär det snart av hemåt jag sitter just nu på flygplatsen och måste gå på flyget






Bye söööööta!




//Melle

2012-05-27
00:28:23

Eurovision song contest

Heejaaaaaa Sverige!




sitted och tittar på eurovision song contest. sverige vinner för fan! Yeeeeeeeeeeees! Go Loreeeeeeeeeeeeeeen! 

Wihoooooooooooooooooooooo! OFC kmr sverige att vinna jag menar det ser man juh! Sverige får typ alla tolvor som finns i hela omröstningen. Härligt järligt snart så har alla länder röstat och då kmr vi alla att se att SVERIGE ÄÄÄÄÄÄGEEEEEEEEEEER! Nu e det helt klart att sverige vinner, man kan se det. Ingen kan komma om Sverige nu. 360 poäng när jag skriver dethär och dethär e det sista landet som ska rösta. OMFG Sverige vinner!  wohoooooooooooooooooooooooooooooooo Sverige sverige sverige sveeeeeeeeeeeeerige! 
Loreen vi i sverige e stolta! Du har förkänat att vinna!






Euphoria!




Ett litet youtubeklipp.

imorrn så bär det av mot sverige igen. Borta bra men hemma bäst som man säger.



idag har jag shoppat litegran men bilder kmr upp senar jag vet int exakt när men snart!



Jag måste sova jag ska upp tidigt om jag ska hinna med planet!



Natti natti alla söta och snyggt jobbat Loreen!










//Melle

2012-05-26
11:06:23

Dag3/Dag4: Gårdagen/En ursäkt

Heej!





Jag han int blogga igår så jag slänger in gårdagens inlägg nu.





Dag3:
(Dvs igår)
Idag har jag varit vid flode Rhen. Det var ganska spänande, vi åkte te.x. linbana ver Rhen och det var en aning läskigt med take på att vi var flera km över marken och uinder oss fans det ett stort och starkt vattenfdrag som man knappt skulle överleva i pga alla båtar som åker där! Det fins båtar som fraktar bilar fram och tillbaka!
Det e helt sjukt tkr jag! En till grej som e sjuk e min allrgi som har blivit värre ggr 10 000  usch!
Aja efter att vi hade åkt linabana gick vi in i en parkj ful med konstiga och galna skulpturer,
en av skulpturerna såg ut som en kontainer som man slänger soppor i! Så ett av "konstvärken" såg ut som en kontainer och först så trode jag att det var det! Sen så tittade pappa i en brochyr där det stog vem som hade gjort alla konstvärk osv osv och där så fans det en bild på kontainern! Jag var helt chockad!



Sedan så började vi dra oss mot stan för att luncha lite men efter som att vi varken kan tyske elr vet ngn bra resturand här i tyskland så fick vi leta och tillslut så blev det den bästa lunchen i världen! Glass! Jag fick äta glass till lunch! fatta azum! mmm det var sååååååå gott! Önskar jag kunde dela den med er ;)




 efetr lunch så gick vi mot stan pch påväg dit köpte vi en väska och såg världens coolaste affär! Det var typ en massa stora skulpturer i metal. Te.x. två giraffer i naturlig storlek i metal! ganska coolt?
Jag har int ngr bilder därifrån iaf int på girafferna men jag har en bild på ett lejon!  Iaf det var super coolt!



 Efter det så åkte vi hem. När vi kom hem så bestälde vi pizza från ngn pizza affär som heter Hallo pizza. viste ni att man får bord med pizzan och att det finns pizza men ägg och spenat och typalkt ni kan tänka er! Jag tog iaf en pizza med tongfisk och lök. ganska gott faktiskt. Och efter maten så spelade vi ett spel som heter hottel. pappa gick i konkurs men jag och min kusin klarade oss ganska bra!  Fast vi spelade aldrig klart spelet. Klockan blev 1 på natten så jag var tvungen att sova.

Det var typ hela dagen (gårdagen)




Dag4:



först och främst sorry för att jag int bloggade ngt igår! Men det fick bli i samma inlägg som dethär! Och det funkar nog? jag vet int riktigt vad vi ska göra idag men jag hoppas att vi ska till Einkofzentrum (vet int om det stavas så, tror int det) och shoppa. dewt har int blivit lika mkt shopping som jag har förväntat mig... liten besvikelse men jag får hoppas att jag kan åtegälda det idag! För vi ska ju trotsallt till ett superstort shoppingcenter som e fult av affärer.


jag lovar att blogg lite senare fölr min pappa håller på att stressa ner min! Måste käka frukost nu.




Bye sötnnosar!







//Melle

2012-05-24
13:03:43

En present från Iran!

Hallu





Min moster har ju varit i iran där min andra moster bor och min moster från iran har skikat mig en jätte fin present!



En superfin ask

och när jag öppnar asken finner jag:

ett par suuuuuuuuuuuuuuper fina fjärilsörhängen!
i äkta silver! Den e såååååååååååååå fina! Ursäkta
för bilden. Den e ganska dålig.


Jag tror att min digitakkamera ligger i mosters bil så jag har det int här, det kan kanske bli lite dåliga bilder för ibland så tar jag bilder med min webcamera och jag håller på att fixa överladningssladden till mobilen.




Nu orkar jag int blogga mer!



Puzz puuuuuuzz






//Melle


(Dethär e ett unlägg som jag int han skriva klart så nu kmr ett inlägg till)

2012-05-24
11:06:06

Dag2: Frukost nudå

Morron!







Just nu så sitter jag i trappen och ja... jag bloggar. Jag kmr att lägga upp bilder i dethär inlägget lite senare men just nu så ska jag bara skriva lite allmänt om vad jag gjorde igår.
När vi kom hem till moster så satte vi oss ner och tog det lite lungt efter resan, sedan så började vi promenera iväg mot Einkaufzentrum, det e en jättestor galleria, utan tak! Super coolt! men anyway jag hittade en jätte fin jeans jacka där igår så idag (om mamma tkr att den e okej) ska jag köpa den. Härligt härligt.



Nu har jag märkt att jag int kan ladda upp några bilder från min mobil!
aja det får väll bli lite senare för jag vill ner och äta frukost! 
Jag kan kanske ladda upp lite gamla bilder


Photot by: Melle (Me)
Redigering: none


Måste äte frukost



Puzzpuzz




//Melle :*

2012-05-23
13:57:27

Dag 1: Avfärd

Heej





Just nu sitter jag på flygplatsen och dagen har sett ut lite unge fär såhär hittills.




Vi började med att vakan och det gick väldans trögt för mig, som vanligt. sedan så åkte vi iväg och lämnade världens sötaste hund. ledsen för det faktiskt :,( Aja vi ses ju ändå om några dar! :) Glad igen!
aja efter att vi hade lämnat hunden så åkte vi iväg och käkade en riktigt hastig lunch på Mcdonalds och jag tog en glass till efter rätt. Mumms! Och sedan så checkade vi in bagaget och nu sitter vi i gate 66B terminal 2 och är redo att åkaaa! Jag har oxå drukit lite av en Caffé zero mocaccino. Mumms mumms!

Ojuste jag får int glömma att skriva att det inte finns ngt internet på planet så jag kmr int att kunna blogga därifrån men jag kan lada upp lite bilder om jag vill. Jag kan ju oxå skriva lite offline så det e inte världens undergång men det e lite synd.

vi kmr fram till tyskland kl 16:40 och vi kmr hem till moster ungefär kl 17.00 men jag kmr int att ha internet direkt utan det kmr kanske att bli imorrn som jag kopplar upp internet. så ajg ska försöka att sköta allt inann vi går ombord på planet.


Just nu så har jag inget att skriva men såp fort det händer ngt så bloggar jag





Puzz





//Melle

2012-05-22
14:19:37

Fett tröt och fett taggad! ^o^

tja tjaaaa!





E tillbaka från vårvandringen! Så jobbigt! Never in my life again. Vi började kl 8 :10 och slutade kl 12:30, och vi gick typ hela dan! Mina fötter värker!  men annars så gick det bra. En kille i min parallel klass trillade i vattnet (vi var vid havet) och han hade mobiln i fickan! Yay! Det var faktiskt ganska (jätte) roligt. fast det var lite synd med mobilen!  



Dethär fick int bli ngt långt inlägg.
Jag orkar int skriva! LAZY!



Bye :*






//Melle  

2012-05-21
20:39:07

Vårvandring imorrn :O Orka!

Tjatjaaaa







Okej, ja det fins ju intresantare saker att skriva om än vad jag ska ha för matsäck (?) med mig imorrn men just nu så har jag inget annat vätting att skriva så... vill jag ha en hyffsad update så måste jag skriva om ngt!
Aja, vad ska jag med min imorrn?

Allt detta













En risifrutti





Ett paket kakor (vet int om man får ha kakor ;P)

Mumms!




En typ matsallad med sås

Dålig bild






Och två Mer

Orkade int fotta båda! LAZY!


Aa men det var väll typ det... och så ska jag ha vatten med mig oxå.






                  Ojuste, har fått resultaten av religionsprovet... 40/40 Stolt! heh! Åker till tyskland i övermorron! Yay! längtar sååååååå! Ska åka dit och shoppa,shoppa, SHOPPAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Och så måste jag såklart hinna med morsdag! Viktigt viktigt! Det är då man firar mammsen och den dan måste vara speciel! Right? heh...?



Aja nu blev det ju jätte mkt text i dethär inlägget (not!) men det blir som det blir. Jag har int så mkt att skriva, och så har jag ett liv att gå till såååå.... ja!



Bye :*






//Melle

2012-05-19
13:03:50

Bara text? Neee!

Jag e lite tröt på att mina ilägg bara är sida efter sida med text så nu tänkte jag lägga ut lite bilder


Photo by : Melle (me)
Redigering: i Picasa
Redigering av: Melle (Me)
Model: Melle (Me)



Photo by: Melle (Me)
Redigering: None






Photo by: Melle (Me)
Redigering: none






Photo by:Melle (Me)
Redigering: none





Photo by: Melle (Me)
Redigering: none





Photo by:Melle (Me)
Redigering: none





Photo by: Melle (Me)
Redigering: none






Photo by: Melle (Me)
Redigering: none





Photo by: Melle (Me)
Redigering: none
Model: Linnea M-M




Photo by: Linnea M-M
Redigering: none
Model: Melle (Me)

2012-05-19
10:58:03

Tyskland snart!

Tjeeeena





Nu var det bestämt. Denhär sommaren (om hela fem dagar faktiskt) så ska jag åka till Tyskland (med min familj så klart!) så det kmr att bli en hel del bilder får vi hoppas! En lite rolig sak är att vi kmr hem från Tyskland tre dagar innan min födelsedag morsdag och tva dagar innin jag ska träffa min nya klass! Skojigt skojigt! heh aja anyway det kmr nog att bli en hel del bilder och så efter som att det är första gången jag blogga utomlads ifrån så det kmr kasnke att likna en bloggdagbok. Vem vet?



   jag får int glömma att skriva att jag äntligen har köpt klänningen som jag ska ha på skolavslutningen. Som saght så kmr jag int lägga ut ngn bild efter som att det ska bli en "överaskning". så premiären blir på skolavslutningen. Klänningen e så fin! Den e axelbandslös och har spets osv osv.
Jag har köpt den från MQ och skorna har jag redan hemma! De e i läder och högklackade. niceigt niceigt.


kan knappt bärga mig tills jag får sätta på mig dem och ba yaaaaaaaaaaay! Heh a det blev ju lite hm..... vad ska man säga? Flummigt?!


Aja nu måste jag dra. Måste hinna ducha innan vi drar till sthlm!


take care! :*





//Melle

2012-05-14
22:40:13

Natti natti <3

Natti natti!



Jag har religionsprov imorrn och jag kmr typ att få stort IG! Elr stort F, om jag hade fått betyg vill säga! Men aja det kmr endå int gå något vidare (?) så jag tänker varför anstränga sig liksom... fastjag har ju pluggat ofc men det kmr int gå bra bara för det! Heh aja imorrn så ska jag nog jogga lite en sista gng inför lunken på onsdag
ska nog tävla, får se. Aja imorrn blir det iaf träning till lunken med M-M (a super friend!) runt ringvägen o sen får vi se.
Jag kmr att köpa avslutningsklänning på fredag,lördag elr söndag. Vi får se! Och aa... det var väll hela min vecka?

Ojuste får int glömma markträningen på onsdag, så då blir det först en redovisning av ett hus som vi har som No projekt i skolan och sen lunken och senare på eftermidagen markträning!
Jag har bara ett ord för det: STREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESS! Och så får vi int glömma : JOOOOOOOOOOOOOOOOOOBBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGT!

Heh det var lite werd!

Aja dethär skulle juh bara vara ett kort inlägg! Jah det blev nog allt annat än kort skulle jag tro!


Aja Natti natti alla söta!




//Melle

2012-05-14
18:34:00

Glass?

Tjatjaaa




Idag har varit som vanligt. Tröt och trög ingår alltid i ordet måndag! Cykla superlångt ingår åxå i ordet måndag! Asså jag e soooooo tierd nu när jag kommit tillbaka från skolan (inkluderar persiskan)
Vill liksom bara lägga mig ner i sägen och läsa en tidning elr ngt liknande! Vad händer just nu? Ja vi har gäster, trevligt trevligt!

Idag när posten kom så fans en glass anons där och nu har jag värsta suget efter glass! Jag måste ha glaaaaaaass! Som tur e så har vi super duper god vaniljglass hemma! Men jag får int ta den nu!  
Först måste vi käka mat! Ööööööööööööööh!  Jag vill inte vänta! Daaah! JAG VILL HA GLASS NU!

Tänk att leva i en värld gjord av glass! Fett niceeeee! fast vad skulle hända om det helt plötsligt blev värsta värmeböljan och all glass smälte! Då skulle typ alla som bode där drunkna i glass! Inte så trevligt att dö men om man fick välja så skulle en glass död nog vara den bästa XD (Men döden får gärns vänta för min del heh!)
Skulle alla mäniskor som bode i den där världen typ hamna i ngn slags glasshimel elr vad! Fett random juh!
Men endå fett nice, man skulle få leva i glass även när man kmr till himlen! Om man kmr till himlen, man kanske kmr till helvetet? Vem vet? Just detdär med att ingen vet vad som händer efter döden skrämer mig en aning?! Jag menar ingen kan berätta för en vad som finns på "andra sidan" liksom!
Och endå så kmr man att få veta ngn dag och att int kuna berätta det för ngn vad som väntar måste vara svårt, om man nu ens lever ett nytt liv elr kmr till himlen, allt kanske bara blir svart och sen så händer inget mer!  Typ Budsdhister (dom som tror på buddha osv osv) och hinduismer (en religion) tror att livet går runt i en cirkel tills man dör och int föds om. Skuuuuumt!

En till sak som e skumt e att denhär texten började med att jag hade hämtat posten och blev sugen på glass!
Och nu har jag skrivit värsta texten som slutar med att jag pratar om saker some skumma!
 Skuuuuuuuuuumt! heh ;)


 asså nu har jag typ skrivit en hel A4 med bullshit men aja :P


 Bye sweeties! ;*




//Melle

2012-05-10
21:41:57

Prov, prov, prov!

Hello!






Jag har int blog ngt de senaste dagarna, för jag har haft nationella prov och jag känner att det e lite viktigare än bloggen, så jag har liksom pluggar sönder för att få bra på det!
Och det verkar som om jag har fått lön för mödan! Jag gjorde två prov i onsdags och sammanlagt på de två proven fick jag.... 83 av 86! Stoooooooollt! Idag har jag gjort skrivprovet, det var 5 sidor i häftet som man kunde skriva på, jag skrev 4½ sida. Om jag hade haft mer tid/plats så skulle jag skriva mkt mer! Man kanske skulle skriva samma fast på svenska,...? Haha naa elr kanske int! orkar nog int!

Imorrse var vändret så varmt att jag kunde sitta och käka frkost på balkongen i kortärmat men nu ska det börja ös rengna! OMFG, va störigt! Det hade ju just blivit sommar juh! :( Störda väder!
Imorrn så e det freeeeeeeeeeedaaaaaaaaaaaag! So dam nice!


Och nu har jag inget att skriva om så jag lägger upp en bild!

Photo by: me (Melle)



Photo by: me (Melle)



Nu orkar jag faktiskt int skriva mer för jag orkar bara int!



Upzz känner att det blev lite random men aja!




By bitches!






//Melle :*

2012-05-07
16:56:56

Nolifeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

Tjatja





asså jag e typ värsta nolifern. Jag sitter vid datorn 24/7 och bloggar! Helt sick! Heh, hmm jag har typ värsta beslutsångesten inför skolavslutningen! Jag har int valt klänning, skor elr assesoarer! Jag vet verkligen int vad jag ska ha på mig! Jag måste liksom välja mellan 4 klänningar och sen när jag har valt klänning så måste jag välja skor och assesoarer och det kmr åxå att ta tid så ja, jag har en del kvar att göra!

Jag funderar på att skaffa dipdye till sommaren. Antingen i rött elr blont elr anan färg får se. Jag e ju brunett just nu så det måste vara en ljus färg. Vad tkr ni? Kommenteeeeeeeeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaaa! Heh ;) Känner mig lite wilde and crazy ;) Asså jag orkar typ int skriva ngt mer. Jojuste, vi har fått reda på klasserna som vi ska gå i gröndal. Och den 29 maj så ska vi träffa dem! Pirrigt!

Aja jag orkar int att skriva mer!




Bye babes!  :*








//Melle

2012-05-07
07:12:56

Frukost, mummsigt,mummsigt! ;)

Go' morron!





Okej så jag känner att jag har lite problem! Ja har glömt att göra persiska läxa, elr iaf en del av den och jag har persiska idag! Wupzz! Haha any way.

Ja just nu så sitter jag och mummsar lite på min frukost. Intresant? Naa int direkt!

Min frukost: Macka med smör och appelsinjuice! Hehe mummsigt mummsigt!

Aja any way jag tror noga att jag måste sticka annars så kmr jag int hinna göra mig i ordning!





PUZZ alla sötnosar!







//Melle

2012-05-06
19:46:09

Stockholm bayby!

Tja tjaaaaa




har nu kommit hem från en super dag i sthlm med min super kompis Linnea M-M. Super najs ;) Jag köpte int ngt men jag såg ngr superfina klänningar till skolavslutningen på BIK BOK. Nu har jag lite fler alltenativ att välj mellan. Good :P Men iaf denhär dan har verkligen varit suuuuper nice!
Först så åkte vi till Bauhouse (stavning?) och där sprang jag och linne runt och letade efter varandra samt luktade på doft ljus, mmm luktar så gooooott! Och sen så fick vi lite idèer till en parfym. Heh ;)
Ja och innan vi gick till BIK BOK så käkade vi på McDonald. Mummsigt.
Finns det ngt mer att säga om min fin fina dag? Naa int mkt.





 När jag satt i bilen så klottrade jag lite på en servet mot slutet resultated blev en randig drake, utan vingar (glömmde rita dit dem, heh)

Det står By:Melle men man ser inta tt det står by, heh. Wupz ;)
Asså jag har int så mkt att skriva men jag vill ha ett lite längre inlägg än dethär!
Fast vist va min lilla vinglösa drake söt! Mmm ;) Heh ibörjan så tyckte Linnea att det såg ut som ett kohuvud och sen när jag ritade dit kroppen så tyckte att det såg ut som en svamp men ett ko huvud Upzz! Men tkr jag att det liknar en drake. Elr vad tkr ni? Aja nu ska jag nog svara lite på kommentarer.



Lööööve

P.S Skriv lite frågor till min nya kategori Ask me annars så har jag inget att svara på!



//Melle

2012-05-05
23:00:49

Inlägg innan läggdaxs ;)

Heej






Ville bara säga natti natti till alla underbara läsare :*





Natti natti





//Melle

2012-05-05
21:48:00

Midje-shorts baby!

Tjoo bree




Har varit och shoppat lite idag rå.  Köpte ett par såååååå söta midje-shorts! Realy so to die for! Älskar dem!

Midje-shorts från gina tricot 124:- Med 50% rea

Super najsiga! Har verkligen blivit fäst vid dem! Kan int vara utan dem typ, heh ;) Vad har annars hänt?
Inget särskilt. Har tagit ut hunden härligt varmt ommarväder. Mmmm i love summer! <3333
Har åxå kikat lite på sommarklänningar. Hittade en super fin klänning på MQ axelbanslös...., men jag köpte den int. Kmr förmodligen att göra det imorrn, om inte så får jag leta vidare ;) Man måste vara tidigt ute veru! 
;)
Klänningen ska bli en överaskning efter som att ngr tjejer i min klass vet om min blogg så kanske (förmodligen inte) dem tittar in och jag vill ju int att ngn ska se klänningen fören på avslutningen! 
Så jag kmr int att lägga ut ngr bilder på klänningen men sen så ska ni få se den efter att jag har haft den på avslutningen :) Även om avslutningen e den 12 juni. ;)
 




När jag var ute med hunden så såg jag ngt werd! Ngr killar från min skola hade sett en död and på trotoaren och guess what they did! De stanade och kastade sten på den! Super stora stenar!
Jag bah OMFG vad e så j*vla specielt med en död and låt den bara va, liksom! Asså jag vet int varför jag stör mig så sjukt mkt om det men jag tkr bara att det var sjukt! Varför ta stora stenar och kasta på en död and! Shit va onödig säger jag bara.


Aja årkar int skriva mer, nu ska jag gå och titta på TV




Love <3







//Melle

2012-05-04
17:16:27

Ny kategori
Tjatja!



Snart så kmr en ny kategori upp, Ask me. Där kan ni ställa vilka random frågor ni vill så ska jag försöka att hitta svar innom minst en vecka! Vi får väll se hur lätt det blir! ;)  så som sagt (skrivet) fråga vad ni vill (nästan!) så ska jag försöka att hitta svar.


Annars så har jag inget aktuelt somm angår bloggen....

Sitter här och e typ sjukt BOOOOORED! vet int vad jag ska göra! Ojuste vi var på gymmnasiet och hadde idrott idag sjukt kul! Vi körde typ en variant av Robinson, man skulle typ göra olika utmaningar på tid. En av dem var att springa en liten hinderbana, två personer, saamtidigt, med ihopbundna ben! Men det gick ganska smidigt,... fast en av övningarna var att gå balnsgång, så det var lite svårt men resten var lätt. En annan utmaning var kroppstwister. Lagledaren läste upp lappar där det te.x. stog armbåge-arm då skulle två personer sätta en arm mot en armbåge! Jag fick ta fot mot axel! OMG jag fick sjukt ont i mitt ben efter ett tag! Asså shiiiiit Men vi kalrade 16 st! Nice elr? Men finalen var juh bäst! Vi skulle rusha och hämta ärtpåsar i olika färger och vi hade bara 52 sec på oss int illa. Man kände verkligen adrenalinet susa! ;) Super härligt. Sen så tog jag buss till skolan och cyklade därifrån. Bra för benen! ;) Aja nu har typ skrivit ner hela idrottslektionen! Heh int illa! Aja har slut på "matrial" att skriva 'suck'! Men jag har ju skrivit en hel del så det får nog räcka för just nu. Kmr kanske upp ett inlägg senare.



PÖZZ





//Melle <3

2012-05-04
16:38:22

Täääääävling
Jag e med i en dagens läsare tävling på moollys. Länk: http://mooollys.blogg.se/2012/may/dagens-lasare.html#comment


Enjoy ;)

2012-05-02
21:49:11

Natti natti....?
Hello




A dethär får bli ett kort inlägg måste sova om jag ska kunna vakna imorrn! Assåå shiiiiiiiiiiiiiiiit jag e typ världens segaste på mornana! Så störigt. Vad har hänt idag rå, jo jag har haft markträning, var int allt för jobbigt jag överlevde iaf! Aja jag får blogga mer imorrn



Natti natti!






//Melle ;*