This is how I roll ;)

2012-04-30
17:13:59

Skugga? NOOOOO!
Tjaa



A nu har jag precis kommit hem frn en kompis var super kul. Vi körde Hawai (kortleks spel) och sen gick vi till skotten och köpte glass mumms! ;) Aja och a nu e jag hemma. Sitter på balkongen även om det e skugga...! Saknar solen ´önskar att den var på denhär sidan av huset! Want sun! Solen har ju äntligen kommit fram och nu när jag vill sätta mig i solen blogga lite och liyssna på musik så ska den vara på fel sida av jorden allvarligt! Jag skulle kunna tända en brasa så kyligt e det! Aja vill vara ute i friska luften ändå så. Men lite sol hadde int varit dummt.






Nu e det bara 1 dag kvar till skolan. Onsdag kmr bli stressigt! Först skola som vanligt och sen så kmr jag cykla till persiskan och sen så har jag träning kl 18:00 och de e markträning så j*vla tufft? Heh är inte värdens spralligaste människa... Fast det beror faktiskt på om jag har fått i mig mkt socker ;) Hade tänkt att läsa min bok ute på balkongen åxå men nu ändrar jag åsikt! För kallt!!!!!! 




Bye sötnosar! :*




//Melle

2012-04-30
11:27:05

Vill skriva ju!
Heej




Asså jag vill så gärna skriva men jag har typ inget att skriva om. Fast nu skriver jag i ju för sig om att jag inte har något att skriva och då har jag ju tekniskt sätt något att skriva om ändå! Ja dehär var lite knasigt! Haha e lite flummig just nu? Blir alltid flummig när jag e uttråkad elr på NO lektionerna hehe :I aja..? Nä nu orkar jag int skriva mer ;)



Bye alla söta ;P






//Melle

2012-04-29
14:27:40

Bok utläst! ;)
Heej




Yesss!  Äntligen har jag läst ut cirkeln. Och den var så j*vla bra. Rekomenderar den starkt! Spänande ändra från början. Ibland så kunde det gå lite segt och en sak som jag blev lite iriterrad på var att när det var som mest spänande så tar kapitlet slut elr så börjar det handla om en annan person! Fast det gör ju boken änu mer spännande! Beskrivnigarna på te.x kläder oh anant kunde ha varit lite bättre, även om författarnas syfte var att man skulle få skapa en bild av den saken själv. Men platser beskrev dem ganska bra. Jag längtar tills jag får läsa nästa bok, Eld och hoppas att den är lika bra som Cirkeln. Jag har höga förväntningar. Och jag hoppas verkligen att författarna ska komma överens och att boken ska komma ut som film! Och med den lilla recentionen så ger jag Cirkeln 4/5 i betyg.


Ha en fortsat bra helg ;)





//Melle

2012-04-28
22:06:12

Sitter här och tar det luuungt
Tja




När man äntligen trodde att sommaren skulle komma så försviner solen bakom ett stort grått målntäcke Suck! Asså jag har fått nog av april väder! SOOOOOOL! JAG VILL HA SOOOOL! Shit va jag saknar sommaren!

Sitter här, käkar en macka och tittar på kvällen är din. Nice ;P Den första maj är det mammas födelsedag. Men jag kmr int att avslöja presenten..., än och exakt 30 dagar efter är det mi födelsedag nära nu :) Och den 6:e juni på sveriges nationaldagn så är det sista stunden med klassen innan vi splittras. Bara tanken får mig nästan att böla! Även om klassen int var den tajtasste klassen i världen så har vi gått i samma klass i 7 år nu så det ska bli sjukt sorgligt. För när man har känt varandra sen man var liten så blir det nästan lite svårt att släppa taget ;) Och sen så ska man byta skola och blandas med två andra klasser pallalel klassen och 6:orna från den andra skolan så tre klasser blir till tre nya klasser.... tror jag? det tycker jag e lite onödigt dem kan ju lika gärna ha kvar klasserna! Men sammtidigt så är det ganska bra att splittra klasserna för då kan man kanske få en nystart och börja om på nytt. Vem vet? Man får ju hoppas på det bästa!


Aja orkar int skriva mer


Bye alla snyggingar ;*


//Melle

2012-04-24
17:01:08

OMFG! Så länge sen!
Hej


Om det fanns en lista på de mest oaktiva bloggarna i svergie så skulle jag bli minst trea! Så länge sen jag bloggade. Asså jag har typ tänkt flera gånga "Hmm jag måste blogga nu... Naa orkar int!" Men nu så hade jag en stund över så jag passade på! Jag hoppas att jag kmr orka hålla mig uppdaterad! Ofta har det blivit så att jag har varit mitt i ett inlägg och så måste jag plötsligt göra ngt annat! Störigt! Just nu sitter jag här och käkar nudlar. Åå så mummsigt! Det e me chilli smak de e sjukt starka! Och silky ligger och solar (silky e min hund) intresant... naa int riktigt! ;) ojuste har haft sp prov för ett tag sen, fick 102 av 102 so dam proud!



Har varit hoss en kompis. Det var ganska kul, vi lekte kull med hennes hund! Det är nog den konstigaste hunden jag vet om! Han jagade verkligen oss! Han sprang efter oss och liksom försökte att nudda oss med nosen osv osv iaf det var super kul.

Ojuste! Håller på att läsa värdens bästa bok. Cirkeln! Så jävla bra, tror jag dör! Jag älskar verkligen den boken! Jag har åxå läst boken fallen ängel... fast Cirkeln e bätter! :) Har kommit hyfsat långt på den. Har läst en recention on nästa bok Eld den verkar så sjukt bar! Kan kanppt bärga mig tills jag kan börja läsa den! Aa nu orkar jag int blogga så mkt mer kmr kanskje upp ett inlägg senare. Vem vet?




Bye alla sötnosar ;)




//Melle