This is how I roll ;)

2011-06-26
15:57:21

Måla måla MÅLA!

Heej!

Idag har jag faktiskt målat *garaget (*Stavning) det var super kul!
Mamma och jag målade medan pappa fixade typ något som heter grund olja. Vi hade super kul! Och just nu så sitter jag vid datorn och skriver på min blogg haha lol XD. Men det kanske ska börgja rengna och om det gör det så kan färgen på väggen gå bort X( Det tog ganska lång tid att måla och det var bara en väg på... ja några meter men inte så stor. Och när vi är klara med *garaget så ska vi måla hela huset och det är jätte stort! JAG MENAR DET!
När jag inte nåde så mycket längere så fick mamma måla där jag inte nåde. Under tiden så målade jag på några gammla plankor som vi inte använder till något.

Så man kan säga att jag har haft en superdag hitils!

I morse så var vi på *bauhause och köpte lite penslar och sånt


Nu fins det väll inte så mycket mer att skriva. =....d
Hai hai


//Melle<3333333

2011-06-17
10:10:07

Hej nu kommer jag med....
...lite fler animationer som jag har gort eller snarare två animationer som jag har gort lol!:love haha!<3<3<3333333333333


hm jag tror nog att mössen tittar på film och de verkar ganska tråkig hmmmm... haha den gråa musen somnar typ helatiden och den bruna värkar ganska sur för att hon måste höra snarkningar under typ hela filmen obs! haha lol!

                                                                          

<----------wery werd!

2011-06-16
16:51:59

animation!
heej

Jag var ine på gsm ( gosupermodel) och där såg jag hur man kunde göra en animation så jag gorde nåra här e dom:




melle!


hösten kommer=O



tre två ett: zzzzzzzzzzz=?




tjena!XD

annar så har jag typ bara spelat dator hella dan! Jag kommer nog med monga animationer den senaste tiden och kommer nog att skapa en kategori som heter anomationer haha XD annars så e det inget specielt (utom att jag har fått typ 1000 myggbet)!
Hai då