This is how I roll ;)

2012-02-29
11:54:29

Go morron!... Typ?
Tjaba



ja jag har precis ätit brunch. Frukost lunch. Vaknade runt tiotiden och tog ut hunden. Efter det så tittade jag typ bara nån minut på TV och efterdet så käkade jag brunch! Mmmmm. Asså än så länge har det inte hä'nt så jätte mkt men jag har lagt märket till att min bloggstatestik har nått botten igen. 4 unika besökare! Stön! Ja ja livet e hårt X) Nu har jag inget att skriva så jag lägger ut lite meningslösa bilder istället.



världens sötaste lilla hund!  I<3 U


LOVE


Smile! ;)


Will U? <3



I'm holding the light for u!



Aja det var väll allt jag hade att skriva...



Puzz o kramiz!



//Melle

2012-02-28
23:04:08

Sitter här och gråter!
Tja :,(


Jo det e så att jag har precis läste en jättefin blogg. Den handlar om ne tjej som har förlorat båda mamma,pappa och syster jag tycker absolut att ni borde besöka hennes blogg. Adressen är juliahofsweden.blogg.se rekomenderar helt klart dena blogg!



Jaja nu till lite andra tankar. Jag är superglad just nu.... För... jag har vunnit en veckans blogg tävling och det gör mig överlycklig! Som sagt så e min blogg allmänt opoppis så ja jag e supr glad! Men aja... Asså jag har int så mkt att skriva men.  Ojuste idag har jag varit på Subway med mina underbara kompisar: Elin,Saga och Julia! Ha<de supr kul! Efter subway så drog vi ut på stan och tittade i lite affärer jag hittade fyra par skitsnygga skor. även om alla fyra hade klack sån skulle jag vilja ha dom! Och efter det så gick vi in på kicks och det fanns en jättepraktisk nagel pensel som var jätte smal! Den funkar super om man vill måla små dekoratrioner på naglarna. Jag ska kankse köpa det. Får se... Nu orkar jag int blogga mer e ju tröt! Kl 23:03 på natten är det nog natuligt att vara trör!¨


Aja nu måste jag sova


Puss kram och go natt alla söta läsare <3


//Melle 

2012-02-26
12:34:43

On my way to stockholm! Whop whop

Hola hola!



Ja nu sittere jag i bilen och e påväg till stockholm! Härligt! ;) Haha dethär fick bli ett menigslöst ilägg till. håller jag på såhär så kan jag nog komma upp i 200 ilägg bara idag haha;) Naa men jag har inget att skriva men vill ändå blogga! ha! Ja nu har vi paserat subway som entligen har öppnat här i nynäs! Så happy! Ska kanske ´dra dit med Elin på onsdag. Får se. Aja orkar int blogga ngt mer!



See u later aligater!



//Melle

(En rätt så dålig avslutnig.Ville försöka med ngt nytt hehe :S)

2012-02-26
11:30:42

Dålig statestik :( och stockholm nästa! :)
Tjatja ;)



Ja jag ska till stockholm idag. Intresant? Nää haha, MEN jag kommer att ta med mig datorn så det kommer kanske upp ett ilägg! Och ska kanske ta med hunden. Får se. Kommer noga att lägga upp lite meningslösa bilder åxå för kameran ska åxå me. ja jag ska typ ta med mig hela huset HAHA ;) nee men lite "nödvendiga" gerjer bara X) Jahap då sitter man här och e helt ny dushad och bloggar. Ojuste glömde skriva att jag har skit dålig statestit (again!) så jag ska försöka att få lite besöker till bloggen... int så intresant va. Meh jag har inget intresant att skriva just nu de e de! Så jag ska fösöka tt dra ut på dethär inlägget så mkt som det går.... eller? Haga naa det ska jag nog int göra.


Aja har som sagt inget att skriva så

bay bay folks <3 


skriver nog senare

//Melle :)

 

2012-02-24
15:32:19

hundra andra inlägget!
Juste över hundra ilägg redan! Wow tiden går fort! ;) Hehe hade tänkt att skriva deta på hundrade ilägget men jag missade det :s   Upzz

2012-02-24
15:28:46

LOOOV (och ett inlägg som jag skulle ha lagt ut igår)
Tjaba



Så ja nu var det äntligen looov! HÄRLIGT! Idag hade vi äntligen god skolmat. Det blev tacos! Mumms ;) Aja igår så var jag me Elin. vi hade superkul. Asså vi skulle igentligen ha pluggat men vi spelade wii istället. Aja any way vi hade åkt skridskor hela dan så båda var nog rätt så tröta och palade nog int plugga! haha lat maskar ;) aja men iaf efter det så var vi hema hoss mig och efter det så åkte vi till länna! Super fun! Och det bästa av allt var att jag köpte ett par converse. Och int vilka converse som helst... utan U.S.A converse! Här kommer lite bilder:

My converse


All stars!


Hela skon




Haha tog bildr ur alla vinklar och vrår :P



Hehe ;)



En liten helikopterbild uppifrån



Och så båda skorna ;)



Ojuste jag har köp lite andra saker till silky också:



Koppel och halsband (som sagt till hunden ;)


Halsbandet


Kopplet


Koroken...?


Och så mönstret på hela alltet ;)

Aja nu har jag nog inga fller bilder att lägga upp....? Tror jag. Haha. Ojuste, Sverige har fått en ny prinsessa! Kronprinsessan viktioria har ju fått barn. det visade sig att hon skulle heta Estelle. Utalas Estell. Hehe :P Meh nu har jag typ inget att skriva utom att det e lov fast det har jag ju redan skrivit heeh...


Aja wat ever

That's all folks


//Melle <3

2012-02-22
17:30:26

En lite "pluggpaus"
Haj haj


ja nu har jag lite "pluggpaus" Jag har jobbat jätte hårt..... Hahahaha naa inte riktigt! Har bara jbbat lite persika och ett mattetal, än så länge! Haha kommer nog att plugga ganska mkt mer. Any way, ska snart käka, blir nog lite rester.... intresant? Ofc not haha! Aja jag har typ fett boring! Vet int vad jag ska göra. Kanske kolla lite andra bloggar eller ngt sånt... haha nee jag vet faktiskt int vad jag ska göra.


Dethär var typ bara ett kort ilägg me bara ointresantra saker men aja var ju tvungen att skriva ngt!



Hehe.

Seeees alla söta läsare <3




//Melle ;) :) :P X)

2012-02-22
15:30:03

haven't blog for long!

hållå!



Sorry för lite dålig uppdatering de senaste dagarna! Men jag försökte lägga ut ett inlägg på bloggen men av någon anledning så gick det int! Fattade int varför. Blev bara helt förvirad haha X) Jag hyar int kollat statestiken för dan men det förvånar mig int och den har gått ner en del! Haha! Ojuste imorrn så ska jag ha friluftsdag. Kommer att åka skridskor hela dan! HÄRLIGT! Nu har jag nått att se fram emot! Har man sällan på vardagar. Haha. Naa just kiding. Man har ju skolan och kompisarna att se fram emot.
Jahap vad ska man göra idag rå? Jo kommer nog att plugga en del. Lite spanska lite engelska kanske lite matte? Haha who knows? Nu har jag inte så mkt mer att skriva utom att när jag kom hem och tog av mig skorna så var mina strumpor helt dyblöta och det var skit halt imprrse när jag var påväg till skolan! Haaahaaa höll nästan på att dö.
Ojuste hade en konsär igår. Kommer kanske ut en video.... Ljudet var rätt så dåligt på den videon jag har så det kommer kanske, bara kanske ut en video! Vi får se :)

Nu har jag nog inget att skriva haha ;)


See ya <3



//Melle ;) 

2012-02-20
07:08:13

Ett morron inlägg rå!
Go morron


Jag tänkte att jag bloggar lite nu på morronene innan jag taggar till köket och äter får nog bli kornflakes. Aja jag hinner int med så mkt på morronen men jag lovar att ni kommer att höra av mig lite senare på dan. Här kommer lite saker som jag måste göra idag: Inte komma försent till skolan, Ha persiska (NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO), Ha idrott, Överleva skolan, Blogga, Göra läxorna, BLOOOOGGA!, Sova hehe


Aja måste sluta nu


PUZZ



//Melle :)

2012-02-19
21:05:09

Ett litet nattinlägg då ;)
Tjatja! :)



Ja nu ska jag snart gå till kojs. Lite tidigt kanske men jag e supertröt och ska vakna tidigt imorrn så! Man måste vara pigg! Annars så orkar man typ inget! Det har hänt mig ganska ofta. Så ja man tar inga risker. Har pluggat lite europas huvudstäder och håller på att packa. Har idrott imorrn. I LOVE IDROTT! Men vi får se om det blir något har ju skit ont i min axel. Kan knappt röra den :( Buhu! Om jag int får idrotta så dör jag! Jag kan int fatta att jag fortfarande e omskakad efter detdär fallet i går! Asså jag e typ fortfarande rädd! Huu! Och ändå så vågade jag göra om hoppet samma dag! Asså jag vet int av det e med mig. Haha! Måste nog vara för att konståkning e mitt liv! Klara mig int utan det! Haha ;) Jahp har int något intresant att skriva annars så...



Hare gött alla snyggingar! ;)




//Melle Zzzzzz

2012-02-18
18:45:25

Mys mys myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys
hejhejhej



Ahh äntligen löärdag kväll. Snart så ska jag njuta framför TV:n med mini pizzor och en massa GODIS! Mmm just det gooodis! Haha X) No any way här kommer lite bilder:

Godis!


Mini pizza! MMMMMM!


Godis och mini pizza! ;)


GOOOOOODIS! Again! Har mer ofc! :P

Ja det var lite bilder det.... Godis.... haha godis e min drog! Får det så sälla åxå så.... haha nä. Men mini pizzorna ska vi int äta ikväll utan det får bli någonannan gång. aja fick bli ett kort inlägg.... Har liksom iget att skriva det e det. Annars så hade nog inlägget blivit mkt längre. 

Aja puzz alla sötisar och ha en underbar lördagskväll <3






//Melle :) 

2012-02-18
14:04:01

Ny header
Jahap nu har jag bytt från alla hjärtans dag team till huyffsat neutralt tema. Tycker jag iaf. Tyck till om min nya design. Det skulle vara jätte kul med lite feadback <3


Tjatja alla underbara läsare<3




//Melle

2012-02-18
12:16:49

Vilket fall! :O
Tjenixsen


idag på träningen så har jag typ ramlat skit mkt. Först när jag skulle göra en kors Piruett (en snurr men korsade fötter) så trillade jag på min högra sida och fick ont i höften, armbågen och handen men inget "gick sönder" Haha. Och sedan när jag skulle göra en flipp med fart (ett hopp där man snurrar run i luften)  så blev allting superknäppt. jag "låg" ner i luften och landade i samma ligande stälning! Det gjorde int ont men det var super läskigt! Jag var typ helt chockad! Men... nu e det över iaf! Det hoppas jag att jag slipper uppleva igen! :s Super läskigt som sagt! Hoppas att ni fattar vad jag menar! Det e så svårt att förklara! Hehe :) Men jag lever som tur är... Min kompis Elin och jag (inte elin från bloggen axlife utan en annan elin från min konståkning) har gjort klart vårat egna program! Vi har hittat på ett program och häåller på att lära in det. vi kanske ska visa det på avslutningen senare! Super spänd man är! Ojuste jag kanske ska åka till Tyskland själv! Det ska bli så spännande! Men... det e int säkert. Måste övertala mamma först! :/ Kommer int att bli lätt haha, nä skoja bara min mamma e ju super snäll så på något sätt så måste det väll gå? Eller? Haha! Jahap vad ska man göra idag rå? kanke glo sönder TV:n elle plugga lite persika? Ja jagh kommer såklar att plugga persika endå. antingen idag eller imorrn vi får se. kommer nog mest att spendera hella dan framför TV:n och datan haha lat i am! Nä nu pallar jag int skriva mer


Blev ett "kort" litet inlägg rå! Haha nä skoja bara typ nästan det längsta jag har skrivit som bara har text ock inga bilder!


Bay bay!





//Melle

2012-02-17
16:49:42

Party party... eller inte :(
Tjaba


Today is my friends birthday! Först av allt vill jag säga grattis på 13 års dan Elin älskling ;) Elin skulle ha haft en fest men det blev ingen fest! OMG vilken besvikelse! Men hon kunde ju int rå för att hon skulle bli magsjuk just idag... stakars lilla Elin magsjuk på födelsedan :( Jag lider me dig älskling<3! Men aja... Ojuste idag såg vi på film i skolan. Och gissa vilken film vi såg då! vi skule titta på "Jag saknar dig" asså shit jag grät verkligen floder! Men alla killa satt bara där och typ garvade! Jag bah "käften era hjärtkalla små j*vlar!" men det var ju bara något jag tänkte för mig själv ofc! Sånt säger man int högt. När jag tänker efter så har dethär varit en rätt så händelsefull dag. Men iaf efter filmen så hade vi språkval. hade glömt mappen hemma... Upzz, pinsamt läge :s haha! Efter språkvalet så skulle vi åka skridskor på svandammssjön men det var superslaskit och ingen hade typ plogat isen. men lägere bort på samma sjö så var isen plogad men den gick ändå int att åka på! Men jag försökte! Och det gick inget vidare! Meh aja. Och efter det så fick jag skjuts hem av pappa. Och nu sitter jag och bloggar! jag har tagit en varm dush och tvättat håret! Härligt! MMM! Nu har jag typ slut på saker att skriva men som sagt så har det  varit en väldigt händelsefull dag! 



Sköt om er alla söta läsare<3





//Melle 

2012-02-16
16:03:22

Min dag och blandat
Tjaba



Asså jag tror nog att jag kommer att dö av hunger! Asså shit tror att jag dör! Men aja.. har precis startat en ny blogg... Intresant haha not men den heter iaf artnlife. Hoppas att ni besöker den! Den har int riktigt kommit igång än... Ja vad ska man göra idag rå? Tja jag vet int vad jag ska gör... Spendera hela eftermidagen framför datorn sedan käka och plugga lite och sedan träna... Ojuste jag har typ bara en decimeter kvar tills jag kan gå ner nästan helt i spagat och jag tränar fortfarande på splitt. Gissa hur ont det gör! Min kompis Julia kan gå ner helt i spagat. Asså när jag såg henne gå ner i spagat så tänkte jag typ WTF hur f*n har hon lyckats! Mh OMG vet typ inte hur man bloggar längre! haha har tappat stinget XD Nää,... any way jag har typ inget intresant att skriva om! Så om det blir typ värsta uppbehållet så är det för att typ inget intresand händer just då... Men jag ska försöka att hålla bloggen aktiv! Haha jag skriver typ bara typ här! Kej läskigt! hah nä nu e jag lite flummig och vet typ int vad jag ska skriva så jag har skrivit lite random stuff here...



Shit vilket långt inlägg!¨


Aja what ever 
Bye små sötnosar<3



//Melle
  

2012-02-15
15:36:15

Lessen för dålig uppdatering :,(
Tjatja


Först vill jag säga sorry för att jag int har skrivit på ett tag... Kanske int så länge sen men ändå! Känns int bra liksom. Fealing guilty u know! Jaha men nu e jag tillbaka och jag jublade när jag kolla statestiken. Den har gått upp ganska mkt! Happy i am! <3! tack alla som har varit inne på min blogg! Känner att den är rätt så opoppis allmänt! Ja men här sitter man och tar det lite chill.. Vad ska man göra nu då? Jo kanske kolla lite andra bloggar osv osv. Annars då. Jo inget särskilt... Haha just nu e jag lite flummig och kommer att skiva lite random stuff som typ ingen förstår. Wupzz. Nä nu pallar jag int skriva mer och har typ slut på intresanta saker att skriva!


Hej då alla snyggingar <3




//Melle :)

2012-02-14
19:33:47

Pizza whop whop!
Tjatja


Mmm. Inte första inlägget för dan då men ja... Nu e jag till baka från skolan och har haft persiska. Och snart så ska vi (jag med familj) äta... MINI PIZZA! MMM! OMG jag dör. Mini pizzor e såååå goda! Ja nu sitter jag här i soffan och chillar lite, bloggar och titar på när mama spelar wii.... Intresan? Ofc not haha X) Nu kommer jag att skriva lite random stuff som ingen kommer att förstå men endå. Nått måste man väl skriva föra att hålla bloggen lite uppdaterad. Men det e ju ändå föjäves. Har typ inga läsare endå så.:(( Men det kan ju alltid vara bra att skriva av sig lite. Ojuste, e med i en veckansblogg tävling på bloggen Photobytiffany. Direklänk : http://photobytiffany.blogg.se/2012/february/veckans-blogg.html#comment 


Jahap nu ska jag snart käka. Mini pizza mmmmmm! Hehe:P I like <3.


Har int så mkt mer att skriva. (Mitt vanliga sätt att avsluta ett inlägg! Oh måste komma på ngt nytt!)

Hare gött alla sötisar <3



//Melle

2012-02-14
16:13:25

Träning snart rå!
Tjaba



så ville bara säga att min statestik är skit dålig. Aja who caers! haha nu kommer jag snart att åka till träningen... ska bli fett kul... intressant? Haha not ofc. aja blev ett skit kort inlägg måste dra u know. Måste byta om ;)

kanske skriver ett inlägg senare <3



LoVe


//Melle <3

2012-02-14
15:57:47

Glad alla hjärtans dag alla underbara läsare <3
<3

2012-02-12
17:29:43

Melle o Muppen yaow
Tjatja
Ja just nu så sitter jag här hemma hos en kompis och bloggar lite.... jag har en till blogg med den här kompisen och ville göra lite "reklam" för den så gå gärna in på Melleomuppen.blogg.se för vi har skit dålig statestik. Haha just nu så försöker Muppen (som jag kallar min kompis) slänga ut sin brosa ur sitt rum.... jahaop vad ska man göra nu rå...?
har int så mkt mer att skriva så...
LoVe
//Melle <3

2012-02-11
15:04:02

Veckans blogg

NU KOMMER EN VECKANS BLOGG TÄVLING
DEN SOM VILL VARA MED SKRIV EN KOMENTAR
TYP JAG ÄR MED ELLER LIKNANDE.
TVÅ VINNARE KOMMER JAG ATT "LOTTA" OCH TVÅ
ANDRA VINANRE ÄR NÅGRA SOM HAR DET DÄR
LILLA EXTRA


LYCKA TILL (OM MAN KAN SÄGA SÅ)





//MELLE

2012-02-11
09:14:45

Lite videos
Tjatja



Dehär visade min pappa mig på youtub alldeles nyss. Helt freak!
Dethär är tjejens video som hon la upp på facebook:



Och dethär är pappans hämd:




Aja var typ bara dethär jag ville visa. Det är ju helt sjukt!


Måste dra



LoVe






//Melle<3

2012-02-10
20:26:05

All the things i must do before i die






1. Get married in disney land
2.Hug a penguin
3. Learn how to skateboard/longboard
4.Stand under the Hollywood sign
5.Learn how to surf in calefornia
6.Travel the world
7.Go scuba diving
8.Redesign my bedroom
9.Hold a baby panda
10.Try starbucks coffe
11.Learn to talk ten laguages
12.See my self on TV
13.Have the room of my life
14.Go to the top of the CN towel
15.Stay at an underwaterhotel in fiji
16.Win a toy from a claw crane machine



Kommer int på mer just nu



LoVe




//Melle

2012-02-10
18:34:59

Bubbleroom
Tjena



Det finns en skit bra hemsida som heter bubbleroom det finns jätte fina kläder där. Jag har letat efter en kläning till skolavslutningen lite tidigt kanske i know men aja, man vill ju vara fin :)


Det var typ bara det jag ville säga/skriva



LoVe




//Melle <3

2012-02-10
16:48:20

Ny header på G

Tjatja




Efter som det börjar närma sig alla hjärtas dag så  tänkte jag köra med lite alla hjärtas dag tema. Det kommer nog att bli lite bilder ny design och sånt. Jag kommer även att ha en frågestund så småningom. Och då kommer det mest att handla om just alla hjärtans dag.



LoVe





//Melle <3

2012-02-09
07:34:45

test!....Nja sådär :(
Tjaba



Igår hade jag test och kom hem runt kl 10 11 på kvällen så jag orkade int blogga jag gick och la mig direkt. om teste finns det int så mkt att skriva bara att det första testet gick åt h*lvete och jag blev skit ledsen. Typ ingen i min grup (vi åkte tre o tre) Klarade det dommarna var skit dumma! Vi fick gå av efter att bara ha gjort tre saaker. Och ingen av dem sakerna var rätt! F*an vad jag blev ledsen asså! Men andra testet gick det bättre fast än jag ramlade en gång och åkte in i sargen med handen när jag skulle göra ett flygskär så fick jag godkänt OMG va glad jag e. För det första testet (Basic grund) behövde man tydligen int klara för att börja tävla utan det var bara det andra testet (Fri) som man skulle klara för att få börja tävla. Aja nu hinner jag int blogga mer! ;)




Tjatja



//Melle  

2012-02-05
13:13:22

Oh shit test!

Tjaa

Omg jag har test på onsdag! Kan ni fatta! I'm like freaking out here! seriöst det finns fortfarande en massa som jag behöver träna på! Okej kanske lite överdrift där då för jag behöver bara träna på typ 2 saker meh hallå jag kan int påstå att dem sakerna är lätta! Idag har det varit -23 grader. Det var skit kallt när jag skulle till träningen idag. Brrr.

Pallar int skriva mer haha lat i am!



Bye



//Melle

2012-02-04
23:35:14

Gå gärna in på Honjennifer.blogg.se <3
Honjennifer

2012-02-04
22:49:42

:)
Har precis fixat smileys på bloggen haha XD

2012-02-04
22:00:34

Lite bilder.....
Hallo


Jag har lite boring här så jag tänkte lägga upp lite bilder



Månen... mitt på ljusa dan'



tagen av mig ofcourse! Fast jag har redigerat ögonfärgen. Känner int någon med gråa ögon. Btw har en ny header på G. Ska snart lägga ut den.




int världens bästa bild?


Atum.



Aja det var väll allt då..


Adios



//Melle <3

2012-02-03
18:01:23

OMG OMG OMG!

Tjatja!



Omg jag är så nervös! Vi ska ha första muntliga provet... PÅ MÅNDAG! NÄSTA VECKA! I'm freaking out here! Btw jag ska kanske på provspelning till en film! I'm så haaappy! Men dom har int hört av sig :,(. Det är för tragiskt..... haha XD. Jag tror noga att jag kommer skriva lite random stuff here... nää ska nog länka några blier ist.




Adressen på bilden stämmer int XD men detta är fina Julias blogg!





En färsk blogg av Elin... Axlife!

Det var väl allt......


Tja tja!




//Melle

2012-02-01
16:22:20

Bloggtorka!

Tjatja!

asså har typ värsta bloggtorkan! Det har faktiskt hänt flera ggr. Har verkligen inget intressant att skriva! OMG! Jag dööör! Ojuste jag kanske ska vara med i en film! Yeh i know azum! Jag har skikat lite info om mig som t ex ögonfärg, längd och sånt. så who knows, en dagen vanlig tjej en annan dag filmstjärna! Haha. Ups werd! Nä men nu kommer jag att skriva lite random stuff som typ ingen förstår men aja XD

Hm pallar int skriva så mkt mer


Puzz o kram




   //Melle <3