This is how I roll ;)

2011-09-30
18:39:21

Första bilden på mig XD
Tjena;))

First picuture on me XD:

Jag har inte skrivit på typ hundra år (överdrift)! Idag i skolan så hade vi ett NO-prov men vi har inte fått våra resultat än men jag- om man bortser från att jag stavade H2O fel- tror att det gick ganska bra det var ganska lätt.
Jag har börjat på solosång! det är skitkul!
jag har börjat läsa en skitbra bok den kallas vampire academy. Jag har redan läst ut 3 böker och jag håller på att läsa 4:an ganska bra. jag rekomenderar bökerna till personer som gillar vamyrer action och kärlek och från 12 år...
Vampire academy bok 1-4:1 törst 2 fruset blod 3 skyggkyst 4 löftet.

det finns en fema men den har jag inte läst. Alla böker finns på film fast dem har inte kommit ut än (tror jag).
Och det ska snat komma ut en sexa fast som bok! asså jag kan typ inte vänta tills jag får läsa den!

Imorgon - lördag 2011-10-1- så har min kommpis ellinor (ellen) en fest vi ska typ spa kväll det ska bli skit kul!fast jag vet inte vad jag ska ha på mig! OMG det är skitsvårt att bestämma sig! Men iaf idag var jag med mina kompisar Gozel och Isolde (Gogo och Isso) och köpte presenter men jag kommer inte skriva vad om ellen läser dehär inlägget så får hon ju veta! not god! XD!
Imorgon så måste jag gå upp kl 7 DX jag måste hinna med konståkningen den har börjat på lördagar igen OMG 7 på en lördag. Jag har tagit 4:de märket äntligen! Nu måste jag bara klara 5:te och 6:te sen får jag åka utan hjälm!Fast OMG fett läskigt vad händer om man ramlar liksom!
 Jag håller på en en skit rolig sak på slöjden på elevensval jag håller på att göra en konståkningstjol Det är skitsvårt! Fast jag har ändå inte komit så långt! XD.

Jag har haft språk i typ 2 veckor nu  och jag har inte kommit på att skriva om det! Jag har haft mitt första läxförhör. Språket som jag harv valt är spanska Hola amigos XD. LOL! Det är skitkul! Det finns assroliga ord som te.x crusigrama! LOL Men iaf crusigrama betyder korsord XD.

Det har börjat en ny kille i 6a - jag går i 6b- han heter sebastian. han kan springa skitsnabbt! Han har typ klarat 60 meter på 6-7 sekunder iaf vad jag har hört. Han måste ju fan ha kunnat gå när han födes!

Vi har haft olypiad och jag var lagledare för Danmark vi kom 6:a i stafeten och 2:a av alla lag! Jag blev skit glad! Jag var lagledare men en tjej från gröndalskolan hon heter Jolin.

Aja orkar inte skriva men XD

Puzz & Kram

//Melle